Om Smartlegen

Smartlegen ble grunnlagt i 2021 med ønske om å effektivisere fastlegeordningen og gi tilbake verdifull tid til legene.

Vi er et lite familiedrevet selskap med over 20+ års erfaring, som brenner for å utvikle nye og innovative løsninger i det norske helsevesen. Sammen med helsegründerne og grunnleggerne bak Unicare, Una Aas og Tom Tidemann, drives Smartlegen av Julie Aas Alstedt og Pernille Vidje.

Med vår erfaring er Smartlegen eksperter på drift, og vårt mål er at legen skal slippe å bruke unødvendig tid på arbeidsoppgaver som ikke er legerelatert. Dette vil vi løse ved å håndtere problemene fastlegene har knyttet til administrasjon og kontordrift, slik at legen får tid til å være lege.

Julie Aas Alstedt

julie@smartlegen.no

Pernille Vidje

pernille@smartlegen.no

Jacob Aas Alstedt

jacob@smartlegen.no

Lyst til å jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter nye og inspirerende kollegaer som har lyst til å utvikle en ny og bærekraftig løsning, som forenkler arbeidsdagen til fastleger. Vi sitter i moderne lokaler, sentralt på Majorstuen i Oslo.

Nysgjerrig? Send oss en mail til kontakt@smartlegen.no om du har lyst til å vite mer.

Smartlegen drifter fastlegekontoret

Drift og administrasjon

Smartlegen er ansvarlig for drift av legekontoret, og håndterer løpende oppgaver som dukker opp. Smartlegen er bindeleddet mot andre kontaktpunkter.

HR-rådgiving

Smartlegen håndterer personalansvaret hvis ønskelig, og fungerer som en HR-rådgiver.

Økonomistyring

Smartlegen bistår med økonomistyring slik at legekontoret til enhver tid har full oversikt.

IT

Smartlegen har digitale verktøy for bla. interkontroll og kvalitetsstyring, og påser at dette til enhver tid er oppdatert.